مدل کلاه بافتنی


مدل کلاه بافتنی
 
پیراهن های مجلسی ترکی , اس ام اس , محصولات جديد كيف وكفش جهانگرد , دانلود اهنگ بیکلام شاد , قیمت روز گوشی htc one s , كفشهاي جديد جهانگرد , عکس ماشین ال ۹۰ , کت ودامن مجلسی جدید , آهنگ لیلای مجنون شهرام شکوهی , کلاه بافتنی دخترانه زیبا
نوشته شده در تاريخ توسط femalehoursbuy

 

 

پیتزا پیراشکی

 

 

یه غذای راحت که کافیه شما خمیرش رو بلد باشید درست کنید. داخلش رو می تونید با هرچی که دوست دارید پر کنید

 


موارد لازم جهت خمیر :

 

 

تخم مرغ
یکی دو تا
روغ مایع
نصف لیوان
شیر
یک لیوان
آرد سه چهار لیوان نمک به مقدار لازم

 


مواد لازم جهت داخل پیراشکی :

 

 

سوسیس
سیب زمینی
سس قرمز
قارچ
فلفل دلمه پنیرپیتزا

 

 

طرز تهیه :

 

اول باید خمیرش رو درست کنید. توی یه کاسه گود، تخم مرغ رو بریزید و با چنگال هم بزنید. روغن رو اضافه کنید و دوباره هم بزیند. شیر رو هم بریزید و سپس آرد و کم کم اضافه کنید.

 

نکته مهم : اگر تا قبل از اینکه تمام آرد رو بریزید، متوجه شدید که مقدار خمیر کم است، می توانید همانجا تخم مرغ و کمی شیر و روغن اضافه کنید (شیر بیشتر باشه) و آرد بیشتری بریزید.

 

تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. سپس در نایلون فریزر قرار دهید و اجازه دهید قدری در هوای اتاق استراحت کند !

 

 

پیتزا پیراشکی

 

 

 

1- به سراغ مواد داخل آن بروید. می توانید از گوشت چرخ کرده و جعفری و قارچ نیز استفاده کنید. این دیگر بستگی به سلیقه خودتان دارد. من در خانه سوسیس و سیب زمینی داشتم. اینها و فلفل دلمه را نگینی خرد میکنیم و جدا جدا سرخ می کنیم و با قارچ خرد شده مخلوط می کنیم ( روی حرارت) سپس سس قرمز را می ریزیم و هم می زنیم. نباید آب داشته باشد. می گذاریم سرد شود.

 

حالا باید خمیر را روی یک تخته با وردنه باز کنیم. حتماً باید قدری آرد بریزیم .سپس به اندازه دلخواه یا با قالب یا ته لیوان یا نعلبکی یا هر وسیله ای که خواستیم (!)، از آن در بیاوریم. سپس باید قدری پنیرپیتزای رنده شده بریزیم و بعد از موادمان که نباید داغ باشد(وگرنه خمیر را سوراخ می کند.) را روی خمیر بریزیم. دوباره کمی پنیرپیتزا می ریزیم و خمیر را می بندیم.

 

 

پیتزا پیراشکی

 

 

2- سپس دو طرف خمیر را به هم می چسبانیم و با دست، چین می دهیم.

 

3- بعد از اتمام این کار، روغن را داغ می کنیم. احتیاج به ظرف گود نداریم. از ماهیتابه استفاده می کنیم. و پیراشکی ها را خوب سرخ می کنیم. برعکس سمبوسه که خیلی روغن می برد، پیراشکی پسر خوبی است و زیاد روغن نمی برد ! بعد از آن نوش جان می کنیم !

 

 

پیتزا پیراشکی

 

 


رپورتاژ
شناخت کلی از محصولات فلزی و انواع آن
جشن عروسی
همه چیز درباره جراحی زیبایی بینی
جراحی زیبایی سینه و پروتز
دوربین مداربسته دیجی همکار
آیا گنج یاب ها شبیه فلزیاب و طلایاب هستند؟ - شرکت فلزیاب تیوا
جدیدترین تجهیزات تالار
دوربین مداربسته
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
طرز تهیه روغن خراطین
معرفی دینگ و ذکر تفاوت‌ها
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
تحلیل آماری
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
نمایندگی برندها در ایران
روش انتخاب اسباب بازی مناسب کودکان
سامانه جامع مشاغل شهرری
فال حافظ

لینک های مفید
آموزش مجازی | تور مسافرتی | خودرو | تور استانبول |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ

.: :.


تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :